Последните години са изключително успешни за Райън Рейнолдс в професионален план.

...
Последните години са изключително успешни за Райън Рейнолдс в професионален план.
Коментари Харесай

Бизнес нюхът на Рейън Рейнолдс е безотказен

Последните години са извънредно сполучливи за Райън Рейнолдс в професионален план. Той доста ловко съумя да се трансформира от артист, прочут най-вече с функциите си в сантиментални комедии, в един от най-търсените и мечтани артисти за екшъни.
 Блейк Лайвли, Райън Рейнолдс и раждането на четвъртото им дете
Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс го направиха още веднъж

Двамата още веднъж в цялостния си искра

За този преход, несъмнено, заслуга има освен положителната му физическа форма, само че и положителният усет, който канадският артист демонстрира, когато стане време да избере идващият си план.

А този добър усет Рейнолдс придвижва и отвън киното - в бизнес начинанията му. Към момента трите най-големи и известни вложения на артиста са в Aviation Gin, Mint Mobile и футболният клуб Рексъм .

И все още те му се отплащат сносно. През 2020 г. Diageo PLC заплати 610 милиона $, с цел да придобие Aviation Gin, в който Райън Рейнолдс има акции. В началото на годината се появиха информации, че T-Mobile имат интерес към Mint Mobile.

Оказва се, че този интерес е бил освен автентичен, само че и сериозен, тъй като до договорка се е стигнало. Според Variety, T-Mobile ще придобие Ka`ena Corp. и дъщерните ѝ сдружения - Mint Mobile, Ultra Mobile и Plum.

Сделката е на стойност над 1.35 милиард $ . Основателите на Mint Mobile Девид Гликман и Ризван Касим ще останат част от компанията и ще продължат да дават отговор за развиването на марките. Райън Рейнолдс, който има около 25% от Mint Mobile, пък ще резервира изобретателната си роля и ще е главното им рекламно лице.

Актьорът закупи дяла си в телекомуникационната компания, предлагаща предплатени услуги, през 2019 година, като договорката с T-Mobile се чака да бъде изцяло утвърдена и финализирана до края на годината.

А в типичния си жанр Рейнолдс удостовери, че договорката е реалност. В особено видео изпълнителният шеф на T-Mobile Майк Сивърт разкрива договорката и че цените на проектите няма да бъдат променяни. В картинката е и артистът, който в края на видеото прегръща Сивърт и шеговито му споделя, че е е хубаво, че има нов татко.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР